Valentin-nap újragondolva

2015-02-10

A Valentin-nap sokszor unalmas. Szerintünk nem. Gondold újra, és lépj túl a vörösrózsa/csokoládé mixen. Epres jégkocka, post-it fal, pálinkás koktél - összeszedtünk pár ötletet, amivel meglepheted Őt.  

 

Abszolút kedvencünk

Lepd meg egy utazással. Nem kell feltétlenül a világ végére vinni, elég, ha csak felültök a vonatra vagy beültök az autóba és elindultok egy közösen kiválasztott irányba. Legyetek spontának. De a legfontosabb - legyen nálatok egy kis ágyas:).

 

Férfiaknak

A férfiak általában nem szeretik a túl romantikus, giccses dolgokat - így a Valentin-napért sem rajongnak. Vicces, kreatív dolgokkal azonban meg lehet lepni őket is. Láda csupa csoki szerszámmal, epres jégkocka, vagy egy kis édes-sós desszert megpuhítja a szívüket. Az otthoni üzenőfal kialakítás is praktikus lehet - fekete táblafesték vagy matrica formájában is megoldható.

 

Nőknek

A nők többsége vörös rózsát vagy csokit kap ajándékba. Ezt is lehet kicsit kreatívan - ha futárral küldöd, vagy a bejárati ajtó előtt várja meglepetésként. Azonban ha egy kicsit kreatívabban állsz hozzá, kedves, igazán figyelmes és egyedi kedvességgel lepheted meg a párodat. Csoki vagy fánk az ágyba mindig jó ötlet. 

 

Csupa szivecskés

Aki teljes Valentin-nap megszállott, az biztosan örülni fog bárminek, ami szivecskés. Készítheted kézzel is a meglepetést. Vegyél rózsaszín post-iteket és tedd vele tele a tükröt, az autója szélvédőjét vagy éppen a padlót. Kedves üzeneteket is írhatsz rá, hogy nagyobb legyen a hatás.

 

Kreatívan

Ajándékozhatsz élményt is. Mit szólnál egy légcsatornában lebegéshez, tank vezetéshez vagy közös gokartozáshoz? Ha inkább meghittebb programra vágytok - a közös masszázs vagy otthoni koktélozás is jó ötlet.

Próbáltad már a pálinka koktélt?
1/3 meggypálinka, 1/3 meggylé, 1/3 szóda +jég +citrom + cukor

Vissza