Tudtad, hogy..? Tudtad, hogy a pálinkát szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani, hogy a gyümölcs minden íze, zamata kiérezhető legyen?

Villányi minőség saját gyümölcsből: bérfőzés Magyarbólyban!

A Villányi Pálinka háza táján is érezhető a nyár közeledése, beköszöntött a gyümölcsszezon, és ezzel együtt elérkezett a bérfőzések ideje is. Főzdénk évtizedes pálinkafőzési tapasztalattal és magas minőségű párlatokkal szolgál évről évre a büszke gyümölcsöskert tulajdonosok megelégedésére.
Bővebben

Villányi Pálinka: a Hölgyeknek ajánljunk a februárt!

Az év első hónapjairól klasszikusan a több száz éves hagyományokra visszatekintő farsangi rítusok juthatnak eszünkbe, egy olyan télbúcsúztatóval záruló időszak, amely magában rejti a játékos, vidám, jelmezes mulatságok és népünnepélyek önfeledt kavalkádját. A Villányi Pálinka ezen alkalmat megragadva most a Hölgyek előtt szeretne tisztelegni.
Bővebben

A környezetvédelem nálunk nem vita tárgya!

Főzdénk 2007-es alapítása óta kérdésen felül áll, hogy minden lehetséges módon tennünk kell azért, hogy működésünk a lehető legkisebb terhet rója a környezetre. Összefoglaltuk, miben nyilvánulnak meg törekvéseink.
Bővebben

Villányi Pálinkával a partnerek kegyeiért

Felmerült már Önben, hogy az évvége közeledtével mivel fejezhetné ki méltóképpen legféltettebb partnereinek a háláját a gyümölcsöző együttműködésükért? A kérdésre válaszul van néhány stílusos ajándékötletünk, amit örömmel ajánlunk figyelmébe.
Bővebben

10 éves interjú a turizmusonline.hu-val

A Magyarbólyi pálinkafőzde idén 10 éve vásárolta meg első szőlőtörköly alapanyagát és főzte le belőle első Villányi Törkölypálinkáját. De miben rejlik a minőségi pálinkafőzés titka? Erről kérdeztük Nagy Sándort, a cég általános igazgatóját, pálinka szakértőjét.
Bővebben

10 év = 10% kedvezmény májusban

A Villányi Pálinka idén májusban ünnepli 10 éves fennállását. Ebből az alkalomból 2018. május 8-tól június 8-ig, 1 hónapon keresztül 10%-os kedvezménnyel lehet online rendelést leadni!
Bővebben

Indul a Pálinkaséta a magyarbólyi üzemben!

Eddig, ha Villányra gondoltunk, mindenkinek a borkóstolók, hangulatos pincelátogatások jutottak eszébe. A Villány tövében található Villányi Pálinka idén ősszel azonban megnyitja üzemét a nagyközönség előtt: autentikus pálinkasétákat és pálinkakóstolókat szerveznek a főzdében.
Bővebben

Díjeső a Villányi Pálinkának a 2016-os Országkóstolón

2016. június 21-én került megrendezésre a Földművelésügyi Minisztérium által szervezett Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny és Országkóstoló eredményhirdetése, ahol minden Villányi termékünket díjazták, sőt Cabernet Franc Törköly Ópálinkánk 5 csillagos pálinkakiválóság díjat nyert.
Bővebben

Ha péntek, akkor Villány!

2016-ban is Ha péntek, akkor Villány! A nyár 4 hétvégéjén kedvenc magyar sztárjaink adnak koncertet, jön a PASO, Király Viktor, a Supernem és a Margaret Island is. A villányi borászok mellett a Villányi Pálinka is gondoskodik arról, hogy feledhetetlen nedűket kóstoljunk!
Bővebben

2016 pálinka trendjei

Neked melyik a kedvenc ízed? Bemutatjuk, mit iszunk idén, mik lesznek a 2016-os pálinka trendek. Azt is megnézzük, merre tart a pálinka útja.
Bővebben

Téli örömök: disznóvágás pálinkával

A jó, csípős hideg egyik legnépszerűbb hagyománya a disznóvágás. A társasági esemény elmaradhatatlan kelléke pedig a pálinka. De mire is figyeljünk a nagy disznótoros és pálinkakóstolás közben?
Bővebben

A szőlőmag, mint gyógyszer?

A szőlő egészséges, ez egy tény. A szőlőből készülő bor és pálinka pedig finom. De mi történik a szőlő magjával? Az egyik legjobb immunerősítőként szolgál.
Bővebben

3x3 kreatív céges ajándék ötlet karácsonyra

Az idei karácsony sztárjai a letisztult, gyümölcsös ízek. Ha pálinkában gondolkodunk, akkor a Villányi Pálinka bőrönd vagy a mini pálinkaválogatás garantáltan jó választás, a gourmet örömök szerelmesei pedig az egészséges szőlőmag lisztet és a szőlőmag olajat próbálhatják ki.
Bővebben

Őszi törkölypálinka legendák

A jó törköly titka – 3. rész. Az ősz beköszöntével lassan jön a sál, nagykabát és persze a pálinka szezonja, hogy felmelegítsen bennünket. Vajon igaz, hogy a törkölypálinka csodaszer? Barangolás a törkölypálinka legendák világában.
Bővebben

2015-ben is díjnyertesek vagyunk

11 díjat nyertünk a 2015-ös Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen. Ismerje meg közelebbről a kiválóságokat! Az idei verseny a tavaly elkezdett Nemzeti Pálinkakiválóság Program folytatása, amelynek célkitűzése a magyar pálinka minőségének fejlesztése.
Bővebben

Letisztult elegancia: a gyümölcspálinka új dimenziója!

Legfinomabb gyümölcspálinkáink is elegáns külsőbe bújnak – három ízzel bővült a Limitált Pálinka Szelekciónk. A prémium minőséget kedvelők örömére az eleganciát mostantól a cseresznye, a kajszibarack és a vilmoskörte pálinkáink is képviselik.
Bővebben

Ha Péntek, akkor Villány!

Ha Villány, akkor Villányi Pálinka! Idén nyáron újra vár Villány! Négy pénteken át ingyenes programokkal és jobbnál jobb ételekkel, borokkal, és természetesen Villányi Pálinkával.
Bővebben

Törkölypálinka fokról fokra

A jó törköly titka – 2. rész. A törköly olyan, mint egy kirakós több megoldással, ugyanabból a szőlőtörkölyből rengeteg ízű és karakterű törkölypálinkát lehet előállítani. Izgalmasan variálható, különböző személyiségeket, karaktereket ölt. A sok törődés kifizetődő – egy kiváló minőségű párlat a végeredmény.
Bővebben

Hogyan szeresselek, törkölypálinka?

A jó törköly titka – 1. rész. A törköly sokáig a megtűrt, kínos mostohatestvére volt a minőségi gyümölcspálinkáknak. Napjainkban kezd újra felemelkedni, a pálinkaversenyekre egyre többet neveznek. Te szavaznál bizalmat a törkölynek?
Bővebben

Webshopunkban: Villányi szőlőmag olaj

A Villányi szőlőmag olaj új, limitált kiadású prémium termékünk. A Villányi Pálinka minőségéhez híven olajunk a régió legkiválóbb vörös szőlőjének magjából készül.
Bővebben

Valentin-nap újragondolva

A Valentin-nap sokszor sablonos. Szerintünk nem. Gondold újra, és lépj túl a vörösrózsa/csokoládé mixen. Epres jégkocka, post-it fal, pálinkás koktél - összeszedtünk pár ötletet, ami garantált meglepetés.
Bővebben

Pálinka percek: 2015-ös pálinka körkép

A pálinka finom, trendi és a miénk - ezt a felfogást szeretnék erősíteni a pálinkamesterek. Helyesen és mértékkel fogyasztva a pálinka a magyar nemzeti kultúra egyik központi eleme lehet. A bérfőzetés és magánfőzés szabályozása is tisztázódni látszik.
Bővebben

Villányi Pálinka Vacsora - pálinkás ízek harmóniája

Különleges pálinkakóstolóra invitáljuk, ahol kipróbálhatja 9 különleges pálinkákat. Sommelier kollegánk a pálinkák karakteréhez illő menüsort tervezett - ezzel garantálva a tökéletes ízek kiteljesülését. Alaposan felépített gasztro élmény.
Bővebben

Ajándék ötletek esküvőre

Mindig gondban vagy, hogy milyen nászajándékkal lepd meg a friss házasokat? Nekünk van pár ötletünk, hogy mivel teheted emlékezetessé és egyedivé ajándékod!
Bővebben

Champion-díjas a Villányi törkölypálinka!

Az idei Országos Pálinka és Törkölypálinka Versenyen 50 főzde 335 mintával vett részt. A Villányi Pálinkák is remekül szerepeltek a versenyen, a 6 beküldött mintából, 5 éremmel távozott. Az 5 díjazott pálinkából pedig az 50%-os Villányi törkölypálinka a Champion-díjat is elnyerte, vagyis a kategóriája legjobbjának választották.
Bővebben

Ötcsillagos Pálinkakiválóság lett a Villányi törköly- és ágyas muskotálypálinka

A Borkiválóságok könyve után végre megjelent a Pálinkakiválóságok könyve is, a Vidékfejlesztési Minisztérium gondozásában. A Pálinka Kiválóság címért idén 68 pálinkaház 171 tétele versengett. A legjobb eredményt, vagyis az 5 csillagot összesen 18 tétel nyerte el. A Magyarbólyi Pálinkafőzde/Villányi Pálinka két pálinkája is elnyerte az ötcsillagos minősítést, a Villányi Cabernet Sauvignon Törkölypálinkával és a Villányi Ágyas Muskotálypálinkával.
Bővebben

Juventus25 Roadshow a Villányi Pálinkával!

2014. május 10-én új állomáshoz érkezik a Juventus25 kamionja, amelyet a rádió 25 éves születésnapja alkalmából indítottak útjára. Biatorbágyon, a Premier Outlet központból szombaton egész nap élő közvetítéssel jelentkezik a Juventus rádió, illetve a helyszínen lesz a Villányi Pálinka standja is, ahol bárki megkóstolhatja pálinkakülönlegességeinket...
Bővebben

Díjnyertes termékkel rukkolt elő a Villányi Pálinka

A 2014-es évet új termékkel köszöntötte a Villányi Pálinkákat gyártó Magyarbólyi Pálinkafőzde. A Villányi Zölddió likőr egy új termékcsalád első darabja, amely az idei Destillata nemzetközi párlatversenyen - a szigorú bírálók tetszését is elnyerve - bronzérmet nyert. A párlatversenyen a Villányi Meggypálinkát és a Villányi Mesterpárlatot is bronzéremmel díjazták. A Magyarbólyi főzde idén először vett részt a Villányi Pálinkákkal nemzetközi pálinkamegmérettetésen.
Bővebben