Esküvői köszönő ajándék a vendégeknek

Szeretnétek megköszönni a vendégeiteknek, hogy veletek ünnepeltek az esküvőtökön?
Nincsen esküvő jó pálinka nélkül – ajándékozzatok vendégeiteknek köszönő ajándékba egyedi címkével ellátott minipálinkákat, hogy később is koccinthassanak az egészségetekre!
Valamennyi termékünk megrendelhető eredeti címkével, címke nélkül és egyedi címkével is.

Hogyan rendelhetitek meg az egyedi pálinka köszönő ajándékot?

1. Kiscsatos üveges pálinka: Villányi Pálinka címkével vagy címke nélkül

A Villányi kiscsatos üveges pálinkák jelenleg 9 ízben érhetők el, 0,04 literes kiszerelésben:

- Villányi Ágyas Meggypálinka 38% - Villányi Ágyas Szilvapálinka 38% - Villányi Ágyas Muskotály szőlőpálinka 38% - Villányi Szilvapálinka 40% - Villányi Vilmoskörte pálinka 43% - Villányi Törkölypálinka 40% - Villányi Törkölypálinka 70% - Villányi Zölddió likőr 40%

Rendelés:
Nincsen minimális rendeléshez kötve. Átfutási idő kb. 5-7 munkanap.

mini-palinka-szelekció

2. Kiscsatos üveges pálinka egyedi sablon címkével

A Villányi kiscsatos üvegek az 1-es pontban lévő ízekkel elérhetőek egyedi sablon alapján elkészített címkével is. Az esküvői sablon címkékkel kért mini pálinkák az egyedi gyártás miatt a nyomdai költség árát pluszban tartalmazzák. Megrendelési számtól függően módosul az egyedi ár.

Jelenleg 5 féle sablon közül lehet választani, amit a Ti esküvői dátumotok és nevetek alapján módosítunk.

Ezen felül kisebb módosításokra is van lehetőség (színcsere, plusz szöveg beírása). Összesen két körös módosítás van az árban, ezen felül egyedi tervezési díjat határozunk meg.

A rendeléshez szükséges lépések:

- 1. LÉPÉS: A kiválasztott címke száma - 2. LÉPÉS: Az esküvő dátuma és keresztneveitek (becenév is lehet), ez kerül a címkére

Rendelés:
Minimális rendelési mennyiség: 50 db

Szállítási idő: A megrendeléstől számított 2-3 héten belül. Megjegyzés: Az esküvői sablonok esetében a megrendelt mennyiség alapján tudjuk kalkulálni a címkék nyomdai költségét.  

További információért és egyedi árajánlatért vegyétek fel velünk a kapcsolatot az info@villanyi-palinka.hu email címen vagy a +3630 894 6929-es telefonszámon.