Villányi Pálinka a Király Pálinkáriumban

2015-02-17

A Király Pálinkárium filozófiája olyannyira hasonlit a mi értékrendünkhöz, hogy akár mi is írhattuk volna a küldetésnyilatkozatukat. Mindketten hiszünk abban, hogy "a minőségi pálinkának helye van a magyar gasztronómiában. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az igényes pálinkafogyasztás kultúráját." Mi ízletes, minőségi pálinkákat és szőlőmagolajat csinálunk, ők pedig nyitottak egy boltot, mely az igényes, klasszikus hungarikumokat és új ínyencségeket gyűjti össze - legyen az libamáj, méz vagy éppen pálinka.

A Király Pálinkáriumban mindenki megszereti a pálinkát - egy hely, ahol hangsúlyos, hogy a pálinka fogyasztása többről szól, mint ledönteni egy felest. Felfedezni a pálinkák világát, érezni a gyümölcs ízét a párlatokban - ez az igazi, ínyenc pálinkakedvelő ismérve.

A Pálinkáriumban a legjobb pálinkáktól a csokoládékon át a gourmet olajokig mindent találunk, ami a magyar gasztro konyha büszkesége. Vásárlás előtt kóstoló is jár, sőt a szakboltban hozzáértő pálinka-szakember segítségét is kérhetjük.

A Király Pálinkáriumban található Villányi Pálinkákat itt nézheted meg. 

Vissza