Letisztult elegancia: a gyümölcspálinka új dimenziója!
2015-05-28
Amikor a kiváló, tiszta gyümölcs ízeket elegáns palackba zárjuk, akkor egy igazán letisztult, ízében és kinézetében is prémium terméket kapunk. A Villányi Pálinka méltán kedvelt, limitált pálinka szelekciója 2015-ben további három gyümölcsös ízzel egészült ki – a prémium minőséget kedvelők örömére az eleganciát mostantól a cseresznye, a kajszibarack és a vilmoskörte pálinkáink is képviselik.
Az érett kajszibarack pálinka édes, hosszú lecsengésű, kellemesen alkoholos, enyhén citrusos íz világa olyan, mintha csak nagyanyáink lekvárjába illatoznánk bele. A vilmoskörte kellemesen friss, egyszerre üdítően édeskés és izgalmasan fűszeres – a mézes, muskotályos illat körüllengi a harmonikus pálinkát. A cseresznyepálinka mandulás, mégis friss, citrusos íze marcipános, csokoládés jelleggel keveredik a kóstolás közben.
A pálinka egy különleges, egyedi hungarikum, mely a gyümölcsök megismételhetetlen illatát és zamatát úgy őrzi meg, hogy közben nemes ízű, friss hatással ajándékozza meg fogyasztóját. Csak meg kell találni a tökéletes arányokat, a tökéletes lepárlást. A Villányi Pálinka büszke arra, hogy pálinkái a villányi borvidék zamatos gyümölcseiből készülnek, ezzel is öregbítve a borvidék hírnevét.
A limitált pálinka szortiment kialakításakor központi szerepe volt a hagyományos ízeknek – ugyanakkor végig hangsúlyos volt, hogy a megszokott, gyümölcsös zamat egy minőségi, prémium pálinkában teljesedhessen ki. „Szívügyünk a pálinka jó hírének terjesztése, amit egyértelműen csak a palackba zárt legjobb ízekkel lehet megtenni. Mivel egy kicsi pálinka manufaktúra vagyunk, így általában egy esélyt kapunk a kóstolóktól, de aki egyszer már minket választott, az elégedetten ’csapja a poharat az asztalra’.” – meséli büszkén Nagy Sándor, a Villányi Pálinka általános igazgatója és pálinkaszakértője.
A limitált kiadású, letisztult eleganciájú pálinkacsalád további termékeit itt tekintheti meg.