Díjnyertes termékkel rukkolt elő a Villányi Pálinka

2014-04-21

A 2014-es évet új termékkel köszöntötte a Villányi Pálinkákat gyártó Magyarbólyi Pálinkafőzde. A Villányi Zölddió likőr egy új termékcsalád első darabja, amely az idei Destillata nemzetközi párlatversenyen - a szigorú bírálók tetszését is elnyerve - bronzérmet nyert. A párlatversenyen a Villányi Meggypálinkát és a Villányi Mesterpárlatot is bronzéremmel díjazták. A Magyarbólyi főzde idén először vett részt a Villányi Pálinkákkal nemzetközi pálinkamegmérettetésen. 

Magyarbólyban 2008 óta üzemel a pálinkafőzde. Gyümölcspálinkáik és borpárlataik alapanyagait a villányi borvidékről szerzi be, prémium minőségű törkölypálinkáit és seprőpárlatait a villányi borászatok melléktermékeinek felhasználásával készíti. Így készül a Villányi Mesterpárlat is, amely egy kétszeresen díjnyertes – 2008-ban Magyarország legnagyobb presztízsű pálinkaversenyén, a HunDeszt-en aranyéremmel is díjazott – Cabernet Sauvignon borseprő párlat fantázia neve. 

„Nagy öröm számunkra, hogy az első nemzetközi versenyünkön sikerült három érmet is elnyernünk. Ez is megerősít minket abban, hogy az előző évek során a pálinkaüzemben lezajló fejlesztések és kollégáink odaadó és lelkiismeretes munkája együttesen meghozták gyümölcsüket.” – mondta el Deák György ügyvezető. 

Forrás: www.palinkafozes.com

Vissza