Pálinkafesztiválra fel: Neked melyik a kedvenc ízed?

2015-09-27

Az ősz elmaradhatlan, népszerű eseménye a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, ahova idén október 2-4. között várunk minden pálinka és gourmet  imádót a Budapi Várba, a Villányi Pálinka standjára. 

 

A IX. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra több mint 400 féle pálinkával, ginnel és megannyi gourmet finomsággal készülnek a kiállítók.  De nem csak pálinka lesz, hazai kolbászokat, kézműves húsféléket, sajtokat és édességeket is kóstolhatunk. A fesztivál vendégpárlata idén a gin lesz.

 

A Villányi Pálinka standját egyből a bejárattal szemben találjátok - megannyi mosolygósan karakteres, ízletes pálinkával, zölddió likőrrel és fűszeres brandy különlegességgel. Minden este 7-től illatpróbával egybekötött nyereményjátékkal várunk benneteket. Mert a Villányi Pálinka minden cseppjét a közös élmények teszik még emlékezetesebbé.

 

 

Esténként a hangulatról a hazai zenei élet kedvencei gondoskodnak: fellép a Vad Fruttik, az Anna and the Barbies, a Margaret Island és Szabó Balázs Bandája is. A fellépők részletes listáját és az időpontokat itt találod.

 

A napi belépő ára 2000 Forint + ajándék pálinkás pohár

További részletek: Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

Vissza