Ha péntek, akkor Villány!

2016-05-13

Idén nyáron újra vár Villány! Négy pénteken át ingyenes programokkal és jobbnál jobb étel-italválasztékkal várják a látogatókat a Villányi Rendezvénytéren. Ha Villány, akkor természetesen Villányi Pálinka - mindenkit kedvenc pálinkájával, karakteres vagy éppen lágy ízekkel várunk. Kezdődjön a nyár!

 

Május 13. péntek: Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) + Nemzeti Bor Maraton

A Legendásan energikus élő koncertjeivel a 11 tagú zenekar pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a hazai zenei fesztiválokig, ahol a közönség legnagyobb kedvencei, míg külföldön a ska zene magyar nagyköveteként ismerik. Nem is csoda, hiszen már első nagylemezét is a legnevesebb amerikai ska kiadó, a Megalith Records jelentette meg.

Programok:
18.00 - Ünnepélyes megnyitó a Villányi Borrenddel
Villányi kultúrális csoportok bemutatkozója
19.00 - Kubalibre
20.30 - PASO
23.00 - UnterRock zenekar

 

Június 24. péntek: Király Viktor

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja" volt. Az amerikai-magyar popénekes legtöbb zenéjét és szövegét is egymaga írja. Minden bizonnyal felforrósítja a lányok szívét legnagyobb slágereivel, amiket a rádiók az elmúlt években rengetegszer játszottak.

Programok:
19.00 - Előzenekar: Lékkör
20.30 - Király Viktor

 

Augusztus 5. péntek: Supernem

A Supernem mellett a helyi illetőségű Junkie Jack Flash-t is a színpadon köszönthetjük a maguk ’70-es, ’80-as évekbe visszanyúló dögös rock’n’rolljával, ami amellett, hogy tökéletesen passzolni fog a tudományos-fantasztikus pophoz, kellőképp be fogja fűteni a hangulatot.

Programok:

19.00 - Előzenekar:Junkie Jack Flash
20.30 - Supernem
23.00 - Utcabál: Tornádó zenekar

 

Augusztus 19. péntek: Margaret Island

A 2013-ban alakult zenekar Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb fiatal zenekar jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított fiatal zenészekkel egészülnek ki.
Programok:

19.00 - INTU
20.30 - Margaret Island
23.00 - Utcabál: Schütz Kapelle

Vissza