Kicsi és finom: ideális esküvői köszönő ajándék!

2016-05-20

Az esküvő szervezése minden szépsége és bája mellett néha igen fárasztó tud lenni. Ha ízléses és személyes ajándékokat szeretnél ajándékozni a vendégeknek, ami ráadásul még finom is, akkor a Villányi Pálinka csomagjai közül érdemes válogatni.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT KÖSZÖNŐ AJÁNDÉK

A nagy nap tervezésénél egyre népszerűbb a vendégeknek köszönő ajándékot adni. A személyre szabott ajándékokat haza tudják vinni magukkal, így mindig emlékezni fognak életetek egyik legszebb napjára. Szeretnétek megköszönni a vendégeiteknek, hogy veletek ünnepeltek az esküvőtökön? A pálinka olyan különleges hungarikum, ami az emberi élet legtöbb nagy eseményét végigkíséri. Nincsen esküvő jó pálinka nélkül – adjatok vendégeiteknek köszönő ajándékba egyedi címkével ellátott minipálinkákat, hogy később is koccinthassanak az egészségetekre!

 

 

A Villányi kiscsatos üveges pálinkák jelenleg 10 ízben érhetők el, 0,04 literes kiszerelésben. A termékek egyedi, testre szabott címkével rendelhetőek, ahol a kedves pár kiválaszthatja az 5 mintából a neki tetszőt, a neveket, illetve a dátumot is feltesszük a címkére. A mini pálinkák eredeti Villányi címkével, illetve címke nélkül is megredelhetőek ifény szerint, ha sajár designt szeretnétek tervezni.

A Villányi Pálinka esküvői köszönö ajándékáról további részletek ide kattintva érhetőek el

 

 

AJÁNDÉK AZ ÖRÖMSZÜLŐKNEK

A nagy napon az ifjú pár gyakran ajándékozza meg az örömszülőket, megköszönve azt a sok hosszú évet és törődést, amit kaptak tőlük. A szülők, főleg az örömapa ajándékozásánál a díszdobozos pálinka is kiváló választás lehet:

- A Mini Pálinkaválogatás 6 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, díszdobozban.

 

 

- A Villányi Pálinkabőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív pálinka bőröndbe két termékcsalád közül választhat: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból.

Díszdobozos ajánlatunk itt érhető el.

Vissza