3 hét múlva Villányi Vörösborfesztivál!

2016-09-09

Szeptember 30-tól október 2-ig újra Villányi Vörösborfesztivál, ahol a borok mellett idén is megkóstolhatjátok a Villányi Pálinkakülönlegességeket!

 

Közel 30 neves borászat, Rúzsa Magdolna, a Budapest Bár, a Bikini, Herczku Ágnes és Berecz András, látványos szüreti felvonulás, utcaszínház, Borakadémia, Borsuli és természetesen a vörösbor az idei 27. Villányi Vörösbor Fesztivál főszereplője.

 

A Villányi Vörösbor Fesztivál, az ország egyik legismertebb szüreti fesztiválja, amely fennállásának több mint negyed évszázada alatt a bor- és gasztrokultúra, a hagyományőrzés, a sokszínű művészeti és kulturális programok legnagyobb hazai eseménye, ahol a borkultúra népszerűsítése mellett Villány, a vitalitás, a kvalitás és a kreativitás városa is évről évre bemutatkozik turisztikai látványosságaival.

 

A három napos esemény központi helyszíne, a gyönyörűen kialakított Villányi Rendezvénytér mellett a Diófás téren, a Teleki Szakképző Tanpincéjében, a Fő téren és a Pincesoron is zajlanak majd a programok, a legkedveltebb könnyűzenei együttesek mellet, a világ-, és a népzene ismert képviselői, valamint a helyi és a környékbeli hagyományőrző csoportok, gyerekprogramok, utcaszínházak és a villányi borászok közreműködésével.

 

Egy kis ízelítő a tavalyi hangulatból:

 

Forrás: http://www.villanyiborfesztival.hu/

 

Vissza