Villányi Pálinkával a partnerek kegyeiért

2019-10-02

Felmerült már Önben, hogy az év vége közeledtével mivel fejezhetné ki méltóképpen legféltettebb partnereinek a háláját a gyümölcsöző együttműködésükért? A kérdésre válaszul van néhány stílusos ajándékötletünk, amit örömmel ajánlunk figyelmébe.

Amint az első hűvösebb őszi éjszakák megjelenésével elkezdjük elfogadni a nyár elmúlását, egyre inkább előtérbe kerül az év szívünknek hasonlóan kedves időszaka, az évzáró találkozásokat, céges karácsonyi rendezvényeket, partneri köszönetnyilvánításokat felfűző télidő. Természetes igényként merülhet fel bennünk, hogy megbecsült partnereinknek, akik közös erőfeszítéseinkkel az egész éves sikereinket lehetővé tették, kapcsolatunkat méltón jelképező ajándékkal kedveskedjünk kitüntető bizalmuk iránti hálánk jeléül.
 


A Villányi Pálinkánál az igényes ajándékozás jelentőségét középpontba helyezve alkottuk meg Önnek saját vállalati logóval és egyedi címkével személyre szabható ajánlatcsomagunkat. Kínálatunkban kis- és nagy példányszámú rendelés esetén egyaránt megtalálhatja az Ön számára leginkább tetsző termékkombinációt. 

Amennyiben néhány kiemelt ügyfelét tervezi meglepni, saját logójával ellátott, fából készült, exkluzív díszdobozunk bársony belsőjébe 0,35 literes, 17-féle ízvilágot prezentáló prémium pálinka-szortimentünk 1-1 csábító párlatát ajánljuk helyezni. Ha kevésbé elegáns, naturálisabb megjelenésű kivitelezést választana, 0,5 literes, csatos üveges ágyas pálinkáink saját logóval fémjelzett, minőségi zsinórfüles fadobozban állnak rendelkezésére.

Igazán mély benyomást tehet partnerére különleges pálinka bőröndünkkel, amelyet egyedi kockaüvegbe töltött, limitált ágyas pálinkáink tesznek még izgalmasabbá. 
 


Ha Ön az ünnepek közeledtével a bőkezűségéről ismerszik meg, és az ajándékozásnál nem áll meg 50 fő alatt, aranyszínnel nemesített, díszdobozba ágyazott kockaüveges EXR Brandy borpárlatunkat épp Önnek találtuk ki! Az eredetvédett villányi bor a gondos lepárlás és tölgyfahordós érlelés következtében a Villányi EXR Brandyben válik igazán teljessé.
 


Hogy mindig legyen mivel koccintani, csatos üveges, fél literes ágyas pálinkáinkat emblémázott pohárral társítva, papír díszdobozban is megtalálhatja kínálatunkban, ez esetben is 5 féle gyümölcs- és törkölypárlat közül csemegézve, mint zsinórfüles dobozaink esetében, logójának pedig mindhárom elem esetében illő helyet biztosítunk.

Ha Ön viszont azon ínyencek közé tartozik, aki a lehetőségekből a maximumot kihozva a lehető legtöbb új élményt szereti átélni és megosztani szerencsés barátaival, partnereivel, a leginkább egyéniségéhez illő ajándék egészen biztosan mini pálinkaválogatásunk képében mutatkozik meg az Ön számára. A Villányi Mini Válogatás 6 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, stílusos díszdobozba rejtve az éjfekete palackok felfedezésre váró értékeit. Mindemellett honlapunkon található kínálatunk bármely darabjának diszkrét kísérője lehet továbbá az egyedi logóval ellátott papírtasakunk.
 


Rendezvényeit emlékezetessé teheti a vendégeknek átnyújtott, egyedi címkével személyre szabott, 0,04 literes kiscsatos pálinkáinkkal is, amely esetén 8 féle párlatból álló kínálatunk garantálja a tökéletes választás lehetőségét.

Bemutatott termékeinket megtalálja a https://villanyi-palinka.hu/tartalom/ajanlataink-ceges-reklamajandekok oldalunkon. 

 

Személyre szabott árajánlatért őszinte köszönettel várjuk érdeklődését az info@villanyi-palinka.hu e-mail címen vagy a +36 30 894 6929-es telefonszámon!

 

Vissza