Díszdobozos Villányik karácsonyig ajándékkal az Auchanban!

2019-12-10

A Villányi Pálinkák legkönnyebben webshopunkon és kiemelt partnereink, köztük szakkereskedések és vendéglátóhelyek kínálatában érhetők el az év bármely napján, továbbá országszerte a Tesco és Auchan áruházakban is fellelhető pálinkaszortimentünk egynéhány betyárosan törkölyös éllovasa. 
 
Az üzletek polcain 
 
Most azonban ezen felül az Auchanba – vagy az Auchan webshopjába – látogató Villányi fogyasztóknak izgalmas apróságokkal kedveskedünk: díszdobozos törkölypálinkáink mellé különleges belga csokoládét, kisüveges pálinkaválogatásunk köré pedig kisházikót csomagoltunk.
 
Főzdénk elsősorban a törkölypálinkák készítésére specializálódott, ezen főzeteink gyakorta szereznek elismeréseket a rangos hazai pálinkaversenyeken. 
 
Villányi pálinka akció
 
Az Auchan akció keretében két díszdobozos törkölypárlatunk közül választhat: a Cabernet Sauvignon 43%-os alkoholtartalmával és fajtára jellemző, karakteres illatokkal csábít, míg a bátrabb ínyencek számára a Villányi Törkölypálinka 70 (!) %-os alkoholtartalmával ígér különleges ízélményt. Tudta, hogy a törkölypálinkából az elkortyolása után elfogyasztott csokoládé játékosan új ízeket csalogat elő? Karácsonyi akciónkkal épp ilyen ízutazásra invitáljuk vásárlóinkat. 
 
Kisablakos pálinkaházunkban pedig 3 kiscsatos karolt egymásba: 38%-os Villányi Ágyas Meggypálinkánk, 40%-os Villányi Törkölypálinkánk és 38%-os Villányi Ágyas Szilvapálinkánk nyújt ízelítőt pálinkaszortimentünkből. 
 
Ha tehát az ünnepek alkalmából különleges pálinkával szeretne meglepetést szerezni szeretteinek, barátainak vagy partnereinek, karácsonyig az Auchan kínálatában elérhető termékeinkkel biztosan jó döntést hoz:
 
- Díszdobozos Villányi Törkölypálinka 70%, 350 ml AJÁNDÉK csokoládéval
- Díszdobozos Villányi Cabernet Sauvignon Törkölypálinka 43%, 350 ml AJÁNDÉK csokoládéval
- Díszdobozos Villányi Pálinkaválogatás 38%, 3 x 40 ml
 
Készüljünk együtt az Ünnepekre!
Vissza