Ajándék ötletek esküvőre

2014-08-01

Miután több megkeresésünk is érkezett esküvőre készülő pártól és esküvőre meghívott vendégtől is, úgy éreztük, hogy egy rövid összefoglalóban segítünk nekik az ideális ajándék kiválasztásában!

 

Ajándék ötletek, ha szeretnétek meglepni a vendégeiteket:

Ha szeretnétek meglepni vendégeiteket egy apró ajándékkal, amivel megköszönhetitek, hogy megosztották veletek a nagy napot és, amit emlékként hazavihetnek az esküvő után, nagy szeretettel ajánljuk kis üveges, csatos pálinkáinkat.

Ha az urakat szeretnétek meglepni, 70%-os törkölypálinkával nem nyúlhatunk mellé, garantált lesz a siker!

Hölgyeknek pedig a lágyabb ízű, ágyas gyümölcspálinka családunkból ajánljuk szívből, legyen az egy ágyas meggy-, szilva- vagy muskotálypálinka.

 

A bal oldali fotóért köszönet Tihanyi Mariannak!

 

Nászajándék ötletek a házaspárnak:

Mindig gondban vagy, hogy milyen nászajándékkal lepd meg a friss házasokat? Nekünk van pár ötletünk, hogy mivel teheted emlékezetessé és egyedivé ajándékod!

Díszdobozos mini pálinkaválogatásunkba 6 kis üveget helyeztünk, amelyekre ráakaszthatod személyes üzeneted vagy egy kedves idézetet a párnak, így minden egyes üveg kinyitásánál te fogsz az eszükbe jutni.

Ez az ajándék ideális, ha egyediséget és eleganciát keresed. Előnye még, hogy kis méretéből adódóan nagyon könnyen szállítható, amit a házaspár is biztosan meg fog hálálni!

 

 

További díszdobozos ajándék ötletért kattints ide!

 

Ha közeleg a Te nagy napod is és az este folyamán szeretnél pálinkával is koccintani, mi segítünk ezt megvalósítani! Személyre szabott esküvői csomagajánlatainkért lépj velünk kapcsolatba az info@villanyi-palinka.hu email címen vagy a +36 30 894 6929-es telefonszámon.

Vissza